Advertisement
Newsletter
» Felicitari

Felicitari de Craciun

Ziua de 25 decembrie are doua mari semnificatii, ziua in care s-a nascut Iisus, dar si ziua in care despachetam cadourile aduse de Mos Craciun. Aceste serbari au loc in toata lumea, insa fiecare cauta sa celebreze cat mai frumos, iar obiceiurile si traditiile difera de la zona la zona.

Impodobirea bradului este un obicei din Occident, de la popoarele germanice. In zilele noastre, impodobirea bradului de Craciun a devenit unul dintre cele mai iubite datini, odata cu asteptarea lui Mos Craciun.

Mos Craciun a aparut in secolul I. El imparte cadouri tuturor copiilor in noaptea de Craciun. In general ni-l imaginam pe Mos Craciun ca fiind imbracat intr-un costum rosu, avand o barba lunga si alba. El imparte cadourile cu ajutorul unei sanii zburatoare, trasa de reni (sau pe o plansa de surf in Australia).


NU AI INSPIRATIE? ALEGE UN MESAJ RECOMANDAT PENTRU FELICITARILE TALE DE DE CRACIUN:

Haideti sa fim impreuna de Sfintele sarbatori, sa ascultam cu drag colindatorii, sa ne incalzim impreuna la gura semineului, sa mancam colacei si sa-l asteptam pe Mos Craciun!
Sarbatori fericite!


De Craciun sa ne bucuram pentru Sfanta Nastere a Domnului nostru Iisus Hristos si sa incercam sa fim mai buni, crezand, chiar si pentru o clipa, ca astfel ne aflam mai aproape de Dumnezeu.


Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea, speranta, de care ai atata nevoie!
La multi ani!


Sa ninga peste tine cu binecuvantari albe si dragostea mea sa-ti impodobeasca bradul!
La multi ani!


Asa cum zapada se asterne in lung si in lat si este alba, pura, asa sa va fie gandurile voastre si dorintele curate.


Mai multe urari de de Craciun


loading...