Advertisement
Newsletter
» Felicitari » Sarbatori» Paste» Paste fericit!

Felicitari Paste

Paste fericit!


Iti place aceasta felicitare?
Atunci personalizeaz-o si trimite-o acum cuiva drag!


loading...NU AI INSPIRATIE? ALEGE UN MESAJ RECOMANDAT PENTRU FELICITARILE TALE DE PASTE:

Lumina si caldura sarbatorilor de primavara printre care si Pastele sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni,sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.


Hristos a Inviat!
Sarbatoarea Invierii Domnului,binecuvantata de lumina sfanta sa aduca sentimente calde,bogatie sufleteasca si bunastare intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac delicios precum voia buna!


Minunea Invierii sa va aduca in suflet impacare , armonie si iertare. Priviti cu seninatate inainte si bucurati-va de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru dumneavoastra.


Pentru a intelege sacrificiul suprem trebuie doar sa fim mai buni, mai iertatori, mai ingaduitori, mai intelepti, mereu cu lumina in suflet,ganduri si simtiri. Hristos a Inviat!


Aceasta sarbatoare permite deschiderea sufletului spre o lumina divina ce atingem puterea si magia sarbatorilor!!!!Fiti fericiti,si iubiti cu sufletul acest miracol!!!Sarbatori fericite!!!


Mai multe urari de Paste


Felicitari recomandate
loading...